Taxicentrale Arnhem & Fletcher hotel Buunderkamp

schiphol-5270039_960_7201

Professioneel vervoer

De gasten van het Fletcher Hotel Buunderkamp worden door onze professionele taxichauffeurs en onze luxe taxi’s vervoerd naar Arnhem maar ook naar HuissenElstNijmegenDoorwerthOosterbeekRozendaalVelpWestervoordZevenaar of naar het Gelredome. Ritten naar de luchthavens SchipholDusseldorfEindhoven of Weeze zijn door de gasten van het hotel ook te reserveren.

Prettige samenwerking

Door onze vriendelijke chauffeurs worden de door Fletcher Hotel Buunderkamp gereserveerde ritten altijd goed uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat er regelmatig een taxi gebeld wordt door de gasten van Fletcher Hotel Buunderkamp. Wij zorgen er dan altijd voor dat wij de gasten van het hotel op tijd halen en brengen. Het hotel is daarom erg tevreden over ons taxibedrijf.

De samenwerking met het hotel is erg prettig en wij brengen de gasten van het hotel dan ook graag naar hun plaats van bestemming.

Taxicentrale Arnhem staat voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Taxicentrale Arnhem is werkzaam in:

Arnhem – Doorwerth – Elst – Taxi Huissen – Oosterbeek – Rozendaal – Velp – Westervoort 

Taxi naar Schiphol

Taxi Arnhem SchipholTaxi Doorwerth SchipholTaxi Elst SchipholTaxi Huissen SchipholTaxi Oosterbeek SchipholTaxi Rozendaal Schiphol Taxi Velp SchipholTaxi Westervoort SchipholTaxi Zevenaar Schiph

Bedrijfsnieuws in Bedrijven in Nederland is opgezet voor bedrijven die aan Content Marketing doen.

Merel
Merel

Merel schrijft wekelijks berichten gerelateerd aan mens & mileu.

Alle berichten

Gerelateerde berichten